Kronik kelimesi olayların günü gününe, tarih sırası ile oluşan bir tekrar akışıdır. Babalarımız yıllardır işten eve gelince aynı kronik giriş cümlesini tekrarladılar hem de hiç sıkılmadan. Eve gelen baba eşine şu şekil de sesleniyor naber hayatım, gülüm, balım ve böceğim diye ve hemen çocuğuna dönerek naber ufaklık günün nasıl geçti la diyor işte bunlar da tam bir kronik giriş oluyor.
Anneler tarafın da biraz benzerlikler var hadi ona da bakalım biraz. Anneler günün nasıl geçti kocacım bugün canını sıkan ne oldu neden üzgünsün ya da ooo bu neşe nerden geliyor gibi kronik giriş cümleleri oluyor tabi annelerin kurduğu cümleler babalara bakımla daha renkli oluyor ama bir zamandan sonra da o kurulan sözlerde kronikleşiyor maalesef. Gençler tarafı baba ve anneler taraflarına bakımla biraz daha az kronik cümle kullanılıyor.
Şimdi bazılarımız yanıldığımı söyleyebilir ama gençler yeni cümleler kelimeler oluşturan devasa fabrikalar olabiliyorlar. İşte bu yüzden gençler daha çok kronik cümle veya kronik giriş cümlesi kullanılıyor olabilir ama dediğim gibi onlar cümle, kelime fabrikaları eğer siz de En Kronik 100 Giriş Cümlesi kullanmak istemiyorsanız kitap bol okuyun ki kelime ağacınız gelişsin. En kronik 100 Giriş Cümlesi örneklerine biraz daha bakalım ya ben şimdi nasıl anlatmalıyım nasıl söylemeliyim yoksa hiç bir şey yokmuş gibi mi davranayım bu da benim kronik girişim olsun.
Dikkat!
Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.
Üye Girişi Üye Ol