07 Aralık 2016 Çarşamba 16:33
Karaman'da Şair ve Yazarlar Vali Tapsız'ı Ziyaret Etti
Karaman'lı değerli yazarlarımız Valiliği ziyaret etti. Vali Süleyman Tapsız, ilimizin önde gelen şair ve yazarlardan oluşan kanaat önderlerini kabul etti.
 
Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) temsilcisi Hikmet Elitaş, Araştırmacı Yazar ve Öğretmen Osman Ülkümen, Roman Yazarı ve Öğretmen İbrahim Üçbaş, Gazeteci Yazar ve Şair Hasan Özünal, Şair İbrahim Şaşma katıldı.
 
Ziyarette, Karaman’ın önemli şairler yetiştirdiğine dikkat çeken Vali Tapsız, bunların en önemlilerinden birisinin 12. yüzyılda yaşayan, şiirlerinde işlediği sevgi teması ve yaşam felsefesiyle tüm dünyaya malolan Yunus Emre olduğunu söyledi. Böyle önemli bir değere sahip olan ilimizin, ilim, kültür ve sanatta daha iyi bir konumda olması gerektiğini belirten Vali Tapsız, ilimizin yetiştirdiği ve yetiştireceği isimlerle önemli bir potansiyele sahip olduğunu dile getirdi.
 
Vali Tapsız, kanaat önderleriyle bir araya gelmekten ve edebiyat dünyasına ve Karaman’a dair hasbihal etmekten duyduğu memnuniyeti ifade ettiği ziyaret programı hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.
Son Güncelleme: 07.12.2016 16:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
karaman haber 2016-12-07 18:16:38

Karamanımızın değerli kalemleri...