14 Mart 2017 Salı 17:28
YGS'ye Geç Kalan Gence Sürpriz Fırsat !

Bu yıl ÖSYM uyguladığı yeni sisteme göre 09.45’ e kadar gelen kişilerin sınava alınacağına karar vermişti. Yeni sistemden haberi olmayan ve sınavı sadece bir dakika ile kaçıran binlerce gencin haberleri sosyal medyada tepki aldı. Bu gençlerden biri de Adana’da YGS sınavına gireceği okulu karıştırdığı için birkaç dakikayla sınavı kaçıran Mehmet Kara idi. Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı YGS’ye geç kalan gencin gözyaşlarına boğulduğu görüntüler sosyal medyada yayıldı.

Haberi gören Haluk Levent sınava giremeyen gence ulaşarak ismini vermek istemeyen bir iş adamının bir yıllık eğitim masraflarını karşılayacağını söyledi. YGS’ye geç kalan genç haberi duyunca çok sevindi.


 

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümünü okumak isteyen Mehmet Kara, ailesine destek olmak için bir kafede çalışıyor. Sınava giremediği için bir yıl kaybettiğinden dolayı bu yıl sivil havacılık ile ilgili mesleki eğitim kurslarına gitmeyi planladığını söyleyen Kara, Haluk Levent’in verdiği destek için mutlu olduğunu belirtti.

Şarkıcı ve Besteci Haluk Levent YGS’ye geç kalan genç için bir şeyler yapmak istemiş ve Adana’da yaşayan bir iş adamı arkadaşıyla bağlantı kurarak sınava giremeyip bir yıl kaybeden gencin bu yılki eğitim masraflarını karşılaması için söz almış.

Haluk Levent’e teşekkür eden Mehmet Kara, kendisiyle yapılan röportajda, “sınava giremeyince ne hissedeceğimi bilemedim ama şimdi böyle olması belki daha hayırlı oldu” dedi.

Son Güncelleme: 14.03.2017 17:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol