04 Mart 2017 Cumartesi 15:48
İşte Selin Şekerci'nin O Hayali

Başrollerini Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci, Selim Bayraktar ve Menderes Samancılar’ın paylaştığı geçtiğimiz Perşembe günü Fox TV ekrana gelen “Çoban Yıldızı” adlı dizinin oyuncuları dizi hakkında bilgi vermek ve karakterlerini anlatmak için Elele dergisine röportaj verdi. Dizide Zühre karakterini canlandıran Selin Şekerci, gelecek planlarını anlattı.

“Hep tetikte olmak gerekli”

Selin Şekerci, “Kendinizi güncel tutmak adına neler yapıyorsunuz?” sorusuna, “Hiçbir şey yapmıyorum. Son zamanlarda çok fazla yapımcı, dizi ve oyuncu var. Dolayısıyla da hep tetikte olmak gerekli. Çünkü alternatifler çoğaldı. Eskiden yetenekle ve görselle ön plana çıktığımız noktada iş alabilirdik. Ama şu an elini sallasan oyuncuya çarpıyor. Bizim jenerasyonumuz tam arada kaldı” ifadelerini kullandı.

“İstanbul’u sevmiyorum oda beni sevmiyor”

1989 doğumlu güzel oyuncu hayalinin küçük bir kasabada, kendi  organik reçelini yaptığı, bahçesinde sebzelerini yetiştirdiği küçük bir evde yaşamak olduğunu belirterek,  “İstanbul dışında yaşayacağım. Burayı sevmiyorum. Sanırım o da beni sevmiyor” açıklamasında bulundu.

"Her oynadığın karakterle empati kuruyorsun"

Seyit karakterine hayat veren Şükrü Özyıldız oynadığı her karakterin kendisi için özel olduğunun altını çizerek, “Her oynadığın karakterle empati kuruyorsun ve bu süreci seyircinin gözleri önünde gerçekleştiriyorsun. Dünyanın neresine bakarsanız bakın sistem bizdeki empati duygusunu almaya çalışıyor. Biz bu duyguya ne kadar bağlı kalır, geliştirirsek, o kadar daha güzel insan oluyoruz” açıklamasını yaptı.

Son Güncelleme: 04.03.2017 19:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol